Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 550 g massa folhada
- 400 g água
- 16 ovos de codorniz
- 30 g azeite
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 5 g salsa
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de borrego picada
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1062.9 kJ / 254 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 352.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastéis de massa tenra
3 Std.
Empada de caça
48h
Cheesecake de tapioca
Žádné hodnocení
Torta de bacalhau
2 godz. 15 min
Empada de galinha
2 Std.
Nuvem de espelta
16h 30min
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20min
Leite-creme frito
4h 30min
Bolos da Morávia
Žádné hodnocení
Mini empadas
1 godz. 15 min
Empada de coelho
2 Std.
Empada de pato com alho francês
13h 10 min