Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 150 g leite
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de açúcar
- 280 g farinha tipo 65
- 55 g manteiga
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 5 ovos
- 500 g acelga cortada em pedaços
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g mistura de ervas aromáticas frescas (cebolinho, salsa, funcho, estragão), só as folhas
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de pimenta preta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 430 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes de camarão
1h 10min
Gelado de avelã com molho de chocolate
9 Std.
Compota de bacon
25 min
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2h 30 min
Piza de massa vermelha com burrata, beringela e curgete salteadas
3 godz. 45 min
Rolos de lasanha com espinafres
1h
Croquetes de polvo com maionese de tinta de choco
2h
Croissants no forno com frutos silvestres
Brak ocen
Leite creme de pimenta de sichuan e laranja
45min
Limonada unicórnio
6 Std. 15 Min
Ravioli fritos
1h
Mini galetes de cogumelos
1h 45min