Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g queijo Emmental
- 100 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 15 g salsa
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 250 g leite
- 20 g farinha tipo 65
- 15 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 35 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g leite
- 100 g natas
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3076.3 kJ / 735.3 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 5716.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Lasanha de bacalhau
1 Std. 50 Min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Torta de bacalhau
1 Std.
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 Std. 35 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 Min