Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 50 g queijo Emmental
- 100 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 15 g salsa
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 250 g leite
- 20 g farinha tipo 65
- 15 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 35 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g leite
- 100 g natas
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3076.3 kJ / 735.3 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 5716.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10 min
Lasanha de bacalhau
1h 50min
Empadão surpresa de bacalhau
1 godz. 5 min
Empadão de peixe
1j
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10 min
Empadão de bacalhau
1h 10 min
Bacalhau com grão e broa
45 Min
Bacalhau com broa e pimentos
1j
Bacalhau de cebolada e broa
1j
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 menit
Bacalhau à comadre
1h 10 min