Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g postas de bacalhau demolhado
- 700 g tomate maduro cortado em pedaços
- 160 g pimento verde cortado às rodelas
- 160 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 2 c. chá de poejo, mais q.b. p/ servir
- Sal q.b.
- 75 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 75 g cebola cortada às rodelas
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 2 cubos de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri
- 200 g cerveja
- 50 g água
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2487.9 kJ / 594.6 kcal
- Protein
- 88.5 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 9390.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldeirada de Lulas
45min
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Jardineira de carne
1h 5min
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de peixe
45min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Favas guisadas
50min
Arroz de marisco
45min
Arroz de pato
1h 5min
Arroz de polvo
1h 15min
Bacalhau com todos
1h
Cozido à portuguesa
1h 35 min