Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasanha
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g chouriço s/ pele, cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Orégãos q.b. p/ temperar
- 250 g placas de lasanha (12 placas aprox.)
- 10 salsichas
Molho bechamel
- 800 g leite
- 70 g farinha
- 20 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Noz-moscada q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3001.3 kJ / 717.3 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 40.8 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 932.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Empadão de atum
1h 10 min
Penne de atum com manjericão
35min
Macarrão com frango e molho de queijo
1h 25min
Massa com fiambre, presunto e milho
50min
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Penne com atum
30 min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Lasanha de atum
1u.
Massa de forno da avó
1u.
Gratinado de bolonhesa
1u.
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min