Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de vinagre balsámico
- 70 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 45 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- ¼ cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de miel
- 90 g de tocino ahumado, rebanado y cortado en tiras
- ½ pieza pequeña de lechuga romana, en cuartos y desinfectada
- 60 g de queso azul, desmoronado
- 10 piezas de jitomate cherry, cortados por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Pad thai
40 λεπτ.
Ejotes almendrados
30 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Filete a la pimienta
20min
Risotto de alcachofa
25 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20min
New York con salsa bernesa
45h