Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1000
g de daikon, con los extremos recortados. Recórtelos, si es
necesario, para que encajen en el alimentador - 1 cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
- 1 cdita de sal
- 1300 g de agua
- 2 piezas de anís estrellado
- 3 g de rama de canela
- 20 g de jengibre, en rebanadas
- 300 g de filete de res, en rebanadas finas (aprox. 1-2 mm)
- 10 g de salsa de pescado
- 10 g de cilantro, picado fino (1-2 mm)
- 10 g de cebolla cambray, picada fino (1-2 mm)
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 limón verde
- 100 g de germen de soya fresco
- chile, fresco, en rebanadas finas (1-2 mm)
- 2 cditas de pasta de chile coreano (volitelně)
- 4 cditas de salsa Hoisin (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 4052.5 kJ / 968.6 kcal
- Protein
- 73.9 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 47.3 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 26.5 g
- Sodík
- 5955.2 mg
Alternativní recepty
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Sopa de verduras y frijoles
15 Min
Rollitos primavera de pollo Buffalo
Žádné hodnocení
Molletes con chorizo
40min
Ajillo de chipotle y guajillo
10 Min
Esquites
30min
Pescado a la Veracruzana
30min
Golden Lassi Smoothie TM6
10 Min
Huevos en cazuela con chícharos y jamón
30min
Donas de sushi
2h
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1 Std. 30 Min
Cebollitas con chile habanero y piña
10 Min