Kompatibilní verze
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 de hongos portobello, frescos, limpios
- 4 dientes de ajo, pelados
- 80 g de vinagre balsámico
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 pizcas de comino en polvo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
- 2 pizcas de sal
- 40 g de salsa bbq
- 1 echalot, en mitades
- ¼ cdita de hojuelas de chile seco
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de sal
- 300 g de aguacate, pelado, en trozos (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 489.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Barbacoa de hongos
30 min
Sashimi de betabel
15min
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Tinga de setas
25min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Tahini
25min