Kompatibilní verze
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 de hongos portobello, frescos, limpios
- 4 dientes de ajo, pelados
- 80 g de vinagre balsámico
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 pizcas de comino en polvo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
- 2 pizcas de sal
- 40 g de salsa bbq
- 1 echalot, en mitades
- ¼ cdita de hojuelas de chile seco
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de sal
- 300 g de aguacate, pelado, en trozos (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 489.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poke bowl de atún spicy
30 Min
Barbacoa de hongos
30 Min
Tabule de quinoa
10min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Ejotes almendrados
30 Min
Jocoque con pepino
5min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 Min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 Std. 20 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h