Kompatibilní verze
Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
- 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (volitelně)
Salsa
- 1 diente de ajo
-
1 - 2
pimientas de Cayena secas enteras
nebo 1 trozo de guindilla seca - 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 100 g de vino blanco seco
- 1000 de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2120 kJ / 507 kcal
- Protein
- 23.92 g
- Sacharidy
- 52.29 g
- Tuk
- 24.39 g
- Vláknina
- 6.14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2u. 30min
Pan sin gluten
1u. 40min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Scones sin gluten
30 min
Pinsa (sin gluten y sin lactosa)
27h
Piadinas sin gluten
45 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1u. 40min