Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

3.8 109 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod.
16 rebanadas

Suroviny

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    100 g
  • de almendras crudas sin piel
    120 g
  • de pipas de calabaza
    180 g
  • de pipas de girasol
    60 g
  • de semillas de lino
    60 g
  • de semillas de chía
    30 g
  • de psyllium
    30 g
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    1 cucharadita colmada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de agua
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 167 kcal / 699 kJ
Protein 6.18 g
Tuk 10.69 g
Sacharidy 11.68 g
Vláknina 5.36 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...