Kompatibilní verze
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva (para engrasar)
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 120 g de almendras crudas sin piel
- 180 g de pipas de calabaza
- 60 g de pipas de girasol
- 60 g de semillas de lino
- 30 g de semillas de chía
- 30 g de psyllium
- 1 cucharadita colmada de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 6.18 g
- Sacharidy
- 11.68 g
- Tuk
- 10.69 g
- Vláknina
- 5.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1h 15min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 godz. 30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h