Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

3.8 117 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
16 rebanadas

Suroviny

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 120 g de almendras crudas sin piel
  • 180 g de pipas de calabaza
  • 60 g de pipas de girasol
  • 60 g de semillas de lino
  • 30 g de semillas de chía
  • 30 g de psyllium
  • 1 cucharadita colmada de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 6.18 g
Kalorie 699 kJ / 167 kcal
Tuk 10.69 g
Vláknina 5.36 g
Sacharidy 11.68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...