Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
流心餡(建議前一晚預做備好)
- 10 顆 鹹蛋黃 (生)
- 米酒 ,適量
- 20 克 無鹽奶油
- 80 克 奶水 (例如黑白奶水或三花奶水)
- 20 克 白巧克力 ,切小塊
奶皇餡(建議前一晚預做備好)
- 145 克 椰漿
- 25 克 低筋麵粉
- 90 克 細砂糖
- 25 克 卡士達粉
- 30 克 奶粉
- 40 克 煉乳
- 45 克 蛋 ,打散均勻
- 45 克 有鹽奶油
- 15 克 帕瑪森起士粉
麵皮和製作
- 35 克 蛋 ,打散均勻
- 35 克 椰漿
- 180 克 有鹽奶油 ,室溫軟化
- 395 克 低筋麵粉
- 90 克 冰糖粉
- 少許 高筋麵粉 ,撒粉用
- 少許 奶油,有鹽或無鹽 ,塗抹用
- 1 顆 蛋黃
- 1 大匙 水
- 1 大匙 蜂蜜
- Nutriční hodnoty
- na 1 顆
- Kalorie
- 1075.9 kJ / 257.4 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 110.2 mg