Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 λεπτ.
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Velouté de poireau au parmesan, poulet bardé au lard
45min
Papillote de poisson au jambon cru, petits légumes et gâteau vapeur à la vanille
55min
Ballotines de poulet farcies, tagliatelle de légumes et velouté au riesling
40 λεπτ.
Jambalaya de poulet
40 λεπτ.
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45min