Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Canard aux amandes
40min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Joues de porc au citron confit
1h 5 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min