Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690 kJ / 643 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 Std. 10 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Soupe de porc aux nouilles de blé
35min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au gorgonzola
25 Min