Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de farine de riz
- 60 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 60 g de purée de sésame (tahini)
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
-
200
g de lait de soja
nebo 200 g de lait - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1418 kJ / 340 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur sans gluten
1h 10min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10min
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min