Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de farine de riz
- 60 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 60 g de purée de sésame (tahini)
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
-
200
g de lait de soja
nebo 200 g de lait - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1418 kJ / 340 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Pâte sablée sans gluten
5min
Muffins apéritifs sans gluten
50 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min
Pâte brisée sans gluten
5min