Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g de persil frais
-
300
g de champignons sauvages variés surgelés
nebo 300 g de champignons sauvages variés en bocal - du sel
- du poivre moulu
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 130 g de mozzarella râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1563 kJ / 374 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Veau bolognaise et polenta
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min