Polenta aux champignons et à la mozzarella
TM5 TM31 TM6

Polenta aux champignons et à la mozzarella

3.3 (177 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g d'échalotes
  • 20 g de beurre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 g de persil frais
  • 300 g de champignons sauvages variés surgelés
    nebo 300 g de champignons sauvages variés en bocal
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • 130 g de mozzarella râpée

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1563 kJ / 374 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
38 g
Tuk
18 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty