Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g de persil frais
-
300
g de champignons sauvages variés surgelés
nebo 300 g de champignons sauvages variés en bocal - du sel
- du poivre moulu
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 130 g de mozzarella râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1563 kJ / 374 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 dk
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 dk
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 dk