Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de beurre
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 3 œufs
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 140 g de lait
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g d'huile de tournesol
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 120 g de ricotta
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1077.8 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan de patate douce
40 min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Quiche carotte-cumin
1h
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10 min