
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud découpé en pavés
nebo 600 g de poisson blanc découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (volitelně)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 398.5 kcal / 1659.5 kJ
- Protein
- 38.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgettes à la farce marine
1hod. 15min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1hod. 15min
Courgette ronde farcie de brandade
1hod. 25min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1hod.
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1hod. 30min
Parmentier merlan, poireau et courge
1hod. 15min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1hod. 15min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Brandade de lieu à la patate douce
1hod.
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min
Lasagnes de poisson aux champignons
1hod. 30min