Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
nebo 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (volitelně)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1hod.
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 Std.
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Tourte saumon-oseille
1hod. 15min
Parmentier de carotte au poisson
1hod.
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1hod.
Parmentier merlan, poireau et courge
1hod. 15min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1hod. 15min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min