Aubergine farcie au cabillaud

Aubergine farcie au cabillaud

4.4 120 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 2 aubergines de taille moyenne
  • 15 g d'huile d'olive
  • 4 pincées de sel
  • 500 g d'eau
  • 600 g de dos de cabillaud découpé en pavés
    600 g de poisson blanc, découpé en pavés
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de pignons de pin (volitelně)
  • 5 brins d'aneth frais
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 200 g de feta coupée en dés
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de chapelure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 38.8 g
Kalorie 1659.5 kJ / 398.5 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...