Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
nebo 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (volitelně)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Thon mariné et courgettes au thym
45 Min
Poivron farci à l'indienne
45 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Merlan aux poireaux
30 Min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.
Courgette façon pizza
40 Min
Daurade à l'ail
40 Min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1h 15min