Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
nebo 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (volitelně)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Poisson au crumble d'herbes
35min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Aubergines farcies aux chipolatas
1sa 10 dk
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1sa 10 dk
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Aubergine farcie
1h 5min