Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pomme rouge, émincée en fines tranches à la mandoline (2 mm)
- 200 g de sucre en poudre
- 5 confiseries au caramel, type Carambar et préalablement congelés
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4368 kJ / 1045 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 248 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Les croustouilles
20min
Sucre citron-cardamome
2h
Poudre au caramel
1h
Sucre pistache
5min
Sucre pralines roses
5min
Sucre baies de goji
5min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-cannelle
5min
Sucre de Noël
1h 5min
Sucre à la fève tonka
5min
Sucre à la fraise tagada
5min
Crémeux de Carambar
2h 30min