Kompatibilní verze
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 120 g de beurre, détaillé en cubes et un peu pour les moules
- 260 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 80 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La chantilly à la crème de marrons vanillée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 300 g de crème de marrons vanillée, type Clément Faugier
Le dressage
- 50 g de crème de marrons vanillée, type Clément Faugier
- 30 g de graines de sésame
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 952.4 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Mont-blanc revisité
4h 20min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Tarte à la fleur d'oranger
2 Std.
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Mini-dacquoises au chocolat
4 godz.
Fleurs chorizo-feta
35min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 Std. 45 Min
Tarte tropézienne
3 Std.
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min