Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le croustillant aux speculoos
- 200 g de biscuits speculoos
- 80 g de beurre
- 80 g de cassonade
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de purée de fruits exotiques
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
-
1
mangue, détaillée en dés
nebo 1 ananas frais, détaillée en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 541.5 kJ / 129.6 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2 Std. 30 Min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Verano
12h 45min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.