Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- huile végétale pour le moule (volitelně)
- 160 g de farine de riz
- 70 g de farine de châtaigne
- 40 g de farine de lentille
- 40 g de farine de quinoa
- 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de sel marin
- 50 g de figues sèches, coupées en morceaux
- 50 g de noisettes entières
- 20 g d'amandes émondées
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 7520 kJ / 1728 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 250 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Mix de farines sans gluten
5min
Brioche sans gluten
3h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min