Pain sans gluten aux fruits secs

Pain sans gluten aux fruits secs

3.6 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
600 g

Suroviny

  • 320 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • huile végétale (volitelně) pour le moule
  • 160 g de farine de riz
  • 70 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de lentille
  • 40 g de farine de quinoa
  • 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
  • 1 c. à café de sel marin
  • 50 g de figues sèches coupées en morceaux
  • 50 g de noisettes entières
  • 20 g d'amande émondée

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 600 g

Protein 48 g
Kalorie 7520 kJ / 1728 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 39 g
Sacharidy 250 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...