
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- huile végétale pour le moule (volitelně)
- 160 g de farine de riz
- 70 g de farine de châtaigne
- 40 g de farine de lentille
- 40 g de farine de quinoa
- 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de sel marin
- 50 g de figues sèches coupées en morceaux
- 50 g de noisettes entières
- 20 g d'amandes émondées
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1728 kcal / 7520 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 250 g
- Vláknina
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1hod. 40min
Pain sans gluten à la châtaigne
2hod. 30min
Tarte Tatin sans gluten
1hod. 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2hod. 15min
Pâte brisée sans gluten
5min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3hod. 15min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2hod. 15min
Madeleines sans gluten
1hod.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2hod. 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3hod. 15min