Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzone
2h 50min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 godz. 30 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Focaccia pugliese
1h 10min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia barese
2h 55min