Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2j 10 menit
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Focaccia a sorpresa
2j
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia barese
2h 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min