
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 443.1 kcal / 1854 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Calzone
2hod. 50min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3hod. 30min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2hod.
Panzerotti gustosi ai peperoni
1hod. 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Focaccia pugliese
1hod. 10min
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Focaccia barese
2hod. 55min