Kompatibilní verze
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Œufs à la florentine
1h 5min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1h
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Œufs cocote à l'oseille
40min
Tatin de poireau
55min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min