Kompatibilní verze
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Œufs à la florentine
1h 5min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45 min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Œufs cocote à l'oseille
40min