Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Samoussa aux épinards
1 Std.
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Salade de pommes de terre aux coques
40 Min
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 Min
Soupe de poisson
40 Min
Pizza aux poivrons
1h 55min
Pizza aux sardines
3 Std.
Pizza jambon-champignons
1 Std. 35 Min
Pizza XXL
3 Std.
Pizza à la marinara
1 Std. 35 Min
Pizza Diavola
1 Std. 40 Min