Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- etwas Butter zum Einfetten
- 75 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 400 g Marillen
- 45 g Mandeln, geschält
- 2 - 3 TL Rosenwasser
- 1 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, universal
- etwas Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Gewürz-Gugelhupf mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 30 min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 godz. 10 min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Aprikosen-Crumble
45 min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Quitten-Tarte-Tatin
2h
Zitronentarte
4h