Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)

Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)

4.5 12 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 45min.
8 Portionen

Suroviny

Strudelteig
  • Weizenmehl, glatt
    250 g
  • Rapsöl etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser lauwarm
    130 g
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    1 Spritzer
Fülle
  • Haselnüsse
    60 g
  • vegane Margarine in Stücken
    200 g
  • Semmelbrösel vegan
    150 g
  • Feinkristallzucker
    70 g
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Zimt, gemahlen
    ½ TL
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • weiße Weintrauben kernlos
    800 g
  • Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
Weinsauce
  • Weißwein
    250 g
  • Feinkristallzucker
    30 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • Cashewsahne, selbst gemacht (siehe Grundrezepte)
    120 g
  • Maisstärke
    20 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 Msp.
  • Limettensaft
    1 TL

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 2715 kJ / 648 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...