Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießstruderl
- 80 g Rosinen
- 2 EL Rum
- 80 g vegane Margarine, in Stücken
- 500 g Mandeldrink
- 70 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 100 g Weizengrieß
- 120 g vegane Sahne
- 1 - 1 ½ Packungen gezogener Strudelteig (6 Strudelteigblätter)
- 500 g Wasser
Brombeersauce
- 450 g Brombeeren, etwas mehr zum Dekorieren
- 80 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 100 - 120 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Bio-Orange, in Scheiben, zum Garnieren
- frische Minze zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Bratapfelpunsch mit Vanille-Zimt-Sahne
40min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 Std. 20 Min
Kresse-Kartoffelpüree
40min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 Std. 30 Min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1 Std. 15 Min
Marillenknödel
1 Std. 15 Min
Milchreis mit Brombeer-Schokoladensauce
1 Std.
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 Min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min