
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießstruderl
- 80 g Rosinen
- 2 EL Rum
- 80 g vegane Margarine in Stücken
- 500 g Mandeldrink
- 70 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 100 g Weizengrieß
- 120 g vegane Sahne
- 1 - 1 ½ Packungen gezogener Strudelteig (6 Strudelteigblätter)
- 500 g Wasser
Brombeersauce
- 450 g Brombeeren etwas mehr zum Dekorieren
- 80 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 100 - 120 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Bio-Orange in Scheiben, zum Garnieren
- frische Minze zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 516 kcal / 2160 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1hod. 50min
Hollerkoch
2hod. 50min
Kirschenstrudel
1hod. 45min
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1hod. 45min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1hod. 15min
Steirischer Kürbisreindling (vegan)
2hod. 20min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1hod. 45min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1hod. 20min
Gebackene Apfelringe (vegan)
40min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1hod.
Gefüllte Germteigstangerl (vegan)
1hod. 40min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1hod. 30min