Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 TL Meersalz, grob
- 700 g Erdäpfel, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 15 g Butter
- 50 g Bärlauchknospen (siehe Variante)
- 25 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 2 cm)
- 45 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten
- 40 g Sauerrahm
- 20 g natives Olivenöl extra
- 2 Avocados, nur Fruchtfleisch (ca. 200 g)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Agavensirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 311 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Pesto mit Rucola und Chili
5 Min
Kresse-Kartoffelpüree
40min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20 Min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 godz.
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
5 Std. 15 Min
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1 Std. 20 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Mediterraner Nudelsalat
35 Min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30min