Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 TL Meersalz, grob
- 700 g Erdäpfel, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 15 g Butter
- 50 g Bärlauchknospen (siehe Variante)
- 25 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 2 cm)
- 45 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten
- 40 g Sauerrahm
- 20 g natives Olivenöl extra
- 2 Avocados, nur Fruchtfleisch (ca. 200 g)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Agavensirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 311 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30 min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchpaste
20 min
Pesto mit Rucola und Chili
5min
Schwammerlantipasti
1h 10min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Petersil-Walnuss-Pesto
35min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min