Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 455.4 mg
Alternativní recepty
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Vegan Spanish Omelette
40min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min