Beetroot Carpaccio (TM5)
TM6 TM5

Beetroot Carpaccio (TM5)

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 300 g beetroots small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
230.4 kcal / 963.9 kJ
Protein
15.8 g
Tuk
14.4 g
Sacharidy
10.5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sodík
455.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty