Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 460 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min