
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 460 kcal / 1929 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 55.2 g
Alternativní recepty
Sweet potato lasagne
1hod. 20min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Macaroni Bake
55min
Potato Curry
12hod. 50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Macaroni and Cheese
5hod.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Brownies
2hod. 40min