Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
TM6 TM5

Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo

3.1 ( 66 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water
  • 2 tsp fine sea salt or to taste
  • 500 g cauliflower florets (2 cm)
  • 250 g dried fettuccine
  • 20 g extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions quartered
  • 30 g nutritional yeast flakes
  • 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
  • 15 g lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
460 kcal / 1929 kJ
Protein
17.5 g
Tuk
17.5 g
Sacharidy
55.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty