Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Wasser (volitelně)
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und zum Kochen der Ravioli
- Mehl zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Vegetarische Maultaschen
1h
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1 Std. 40 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Ravioli alla napoletana
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Nudelteig ohne Ei
1 Std. 35 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min.