Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Pesto alla siciliana
15min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pesto rosso
15min