Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Pesto di mandorle
10 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Pesto rosso
15 Min
Pesto alla siciliana
15 Min
Penne al sedano
30 Min