Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Penne all'arrabbiata
20min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Tagliatelle mediterranee
35min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Pesto alla siciliana
15 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Pesto rosso
15 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min