Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero pelata, a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a dadini (1 cm)
- 600 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Penne di farro con pesce spada
40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min