Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero pelata, a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a dadini (1 cm)
- 600 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35min
Penne di farro con pesce spada
40min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Tagliolini al sugo di spada
30min