Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 1 fegatino di pollo (volitelně)
- 1 pezzettino di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Involtini di maiale con spinaci
55 min
Involtini di vitello
35min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min
Filetto di maialino con olive nere
1 Std.
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Saltimbocca alla romana
25 Min