Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 1 fegatino di pollo (volitelně)
- 1 pezzettino di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Saltimbocca alla romana
25 min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 Min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30 min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 Std.
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min