Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 25 olive nere denocciolate
- 25 olive verdi denocciolate
- 80 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 40 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 peperoncino secco piccante frantumato
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 800 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne integrali
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 69.1 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle mediterranee
35min
Trofie yogurt e gamberetti
20min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Pasta sfiziosa
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min