Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di ricotta salata a pezzi
- 400 g di cavolfiore, le cimette, lavate e asciugate
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 600 g di acqua
- 500 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1408.4 kJ / 336.6 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 89.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 dk
Pasta e piselli
35 dk
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 dk
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35 dk
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 dk
Pasta risottata con zucca e piselli
40 dk
Penne in crema di gambi
35 dk
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 dk
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1sa
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 dk