Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al salmone e vodka
20min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Amatriciana con cozze
55min