Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Tagliatelle mediterranee
35min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Linguine ai gamberoni
30 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Vermicelli aglio e olio
25 min
Zuppa di muscoli
45min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min