Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Penne risottate con le cozze
1hod. 5min
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 min
Fusilli tricolore
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35min