Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pasta tipo penne (cottura 11 minuti)
- 150 g di filetto di salmone fresco a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di asparagi, lavati e mondati
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2786 kJ / 666 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Bulgur ai gamberetti
45min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Pipette primaverili
45min
Insalata di riso vegetariana
40min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Tabulè di quinoa
40min
Cous cous dell'orto
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Pasta fredda alle verdure
1h