Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- 350 g wody
- 1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
- 150 g wina białego, wytrawnego
- 25 g mąki pszennej
- 1 czubata łyżeczka koncentratu pomidorowego
- 2 - 3 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, posiekanej, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50min
Spaghetti z pulpetami i sosem pomidorowym
1h 15 min
Sos szczawiowy
30min
Sos słodko-kwaśny z papryką
50min
Sos salvitxada
1h 25min
Sos romesco
1h 25min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 Min
Sos pomidorowy
40min
Sos neapolitański
1h
Klopsy królewieckie
2h 10min
Żur z klopsikami na Varomie
1h