Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- g di farina tipo 00 + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 20 g di burro morbido
- 50 g di liquore all'anice tipo Sassolino o alla mandorla amara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Bomboloni al forno
3h 35min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Pandoro
12h
Torta di mele
1h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Torta paradiso
1 Std. 10 Min
Crostata albicocche e lamponi
1 godz. 20 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia dolce
45min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Torta degli addobbi
1 Std. 25 Min
Torta magica
4 godz.