Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- g di farina tipo 00 + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 20 g di burro morbido
- 50 g di liquore all'anice tipo Sassolino o alla mandorla amara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Salsa bois boudran
10 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Nodini mediterranei
3h 50min
Sgabei
3 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35min
Passatelli
45min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min