
Kompatibilní verze
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise alle nocciole
- 50 g di riso a chicco corto tipo Originario
- 70 g di zucchero
- 80 g di nocciole spellate
- 100 g di albumi
Bavarese alle nocciole
- 50 g di nocciole spellate
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di tuorli
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaio di Marsala
- 4 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Cremoso al cioccolato fondente
- 80 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di latte intero
- 2 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343 kcal / 1435 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis di fragole
20min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1hod. 45min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Cupolette al limone
9hod.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Cremoso al caffè
5hod. 30min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Paris Brest
3hod. 30min
Crema al caramello salato
1hod. 10min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3hod. 15min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min