Zařízení & příslušenství
丝瓜蒸蛋
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
丝瓜 切片200 克
-
蛋2 颗
-
高汤50 克
-
水800 克
-
盐¼ 茶匙
-
枸杞 泡热水备用1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.79 g
Kalorie
250 kJ /
59 kcal
Tuk
3.381 g
Vláknina
0.47 g
Sacharidy
2.694 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína