蔬菜浓汤、法式菠菜焗蛋盅

蔬菜浓汤、法式菠菜焗蛋盅

5.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 人份

Suroviny

  • 胡萝卜 切块
    400 克
  • 京葱 切块
    300 克
  • 芜菁 切块
    200 克
  • 土豆 去皮切块 (2 厘米)
    100 克
  • 800 克
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 新鲜嫩菠菜
    200 克
    200 克 新鲜菠菜叶, ,粗切
  • 黄油 切块
    40 克
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 蛋液 冷藏的 (见要诀)
    8 颗
  • 多备一些,依个人口味调整
  • 胡椒粉 多备一些,依个人口味调整
  • 白面包 烤过,切条
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13 g
Kalorie 1169 kJ / 279 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...