午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
1 人份

Suroviny

  • 大米 淘洗干净,沥干
    50 克
  • 红米 淘洗干净,沥干
    50 克
  • 蒸饭用
    120 克
  • 草鱼 皖鱼中段
    100 克
  • 料酒
    3 克
  • 约1小撮
    3 克
  • 切葱花
    1 根
  • 切丝
    2 片
  • 番茄 切块
    100 克
  • 10 克
  • 蒸煮用
    400 克
  • 豆腐 切小块
    100 克
  • 菜心 切小段
    100 克
  • 150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1424.8 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 2375.2 kJ / 437 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 50.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...