Zařízení & příslušenství
午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
1 人份
Suroviny
-
大米 淘洗干净,沥干50 克
-
红米 淘洗干净,沥干50 克
-
水 蒸饭用120 克
-
草鱼 皖鱼中段100 克
-
料酒3 克
-
盐 约1小撮3 克
-
葱 切葱花1 根
-
姜 切丝2 片
-
番茄 切块100 克
-
油10 克
-
水 蒸煮用400 克
-
豆腐 切小块100 克
-
菜心 切小段100 克
-
水150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1424.8 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
2375.2 kJ /
437 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
50.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第三辑
3 Recipes
Čína
Čína