Zařízení & příslušenství
面包番茄汤、菠菜欧姆蛋和蒸普罗旺斯炖菜
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
中等硬度乳酪 (如:格鲁耶尔乳酪, 伊曼塔乳酪, 车打乳酪),切块60 克
-
蒜头2 瓣
-
特级初榨橄榄油 多备一些50 克
-
50 克 隔夜白面包, ,切块 (1-2 厘米)硬餐包 切块 (1-2 厘米)50 克
-
冷冻菠菜碎 解冻200 克
-
蛋4 颗
-
盐 多备一些,调味用1 茶匙
-
洋葱 切块50 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
700 克 罐头番茄熟番茄 切块700 克
-
新鲜罗勒叶6 - 8 片
-
水500 克
-
1 块 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱1 满茶匙
-
综合蔬菜 (如:甜椒、西葫芦、茄子), 切块 (2-3 厘米)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蒸滋味,轻松享
72 recepty/-ů
Čína
Čína