Pulpo a la parrilla con salsa romesco

Pulpo a la parrilla con salsa romesco

4.8 70 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
8 raciones

Suroviny

  • pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
    2
Salsa romesco
  • de almendras fritas con sal
    50 g
  • ñoras (sin tallo ni semillas)
    2
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
  • de aceite de oliva virgen extra
    130 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de tomate triturado en conserva
    150 g
  • de vinagre
    20 g
  • de pimienta negra molida
    3 pellizcos
  • de sal
    ½ cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 324 kcal / 1356 kJ
Protein 30.55 g
Tuk 21.44 g
Sacharidy 2.12 g
Vláknina 1.39 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...