Pulpo a la parrilla con salsa romesco

Pulpo a la parrilla con salsa romesco

4.8 72 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
  • 50 g de almendras fritas con sal
  • 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 20 g de vinagre
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • ½ cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 30.55 g
Kalorie 1356 kJ / 324 kcal
Tuk 21.44 g
Vláknina 1.39 g
Sacharidy 2.12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...