
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 324 kcal / 1356 kJ
- Protein
- 30.55 g
- Tuk
- 21.44 g
- Sacharidy
- 2.12 g
- Vláknina
- 1.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Langostinos al romesco
15min
Esqueixada de bacalao
15min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1hod. 15min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Berberechos en salsa verde
1hod.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1hod. 30min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min