Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 30.55 g
- Sacharidy
- 2.12 g
- Tuk
- 21.44 g
- Vláknina
- 1.39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Langostinos al romesco
15 Min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Xató
15 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 Min
Flores de alcachofa
2 Std.
Emulsión de patata con pulpo
50 Min