![Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6637855E-BABB-42FE-8E13-6D7AB545D37D/Derivates/430BEDCA-D003-4B65-BB1E-13C29C9D1EAC.jpg)
Kompatibilní verze
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 Min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4ωρ. 45 λεπτ.
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Salmorejo
10 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min