
Kompatibilní verze
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Ajoblanco
5min
Ajoblanco de melón
8h 45min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Salmorejo de fresas
30min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Salmorejo
10min