Kompatibilní verze
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4 Std. 15 Min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Gazpacho
10 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Salmorejo de fresas
30 Min
Ajoblanco de melón
8h 45 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Salmorejo
10 Min
Ajoblanco
5 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min