Kompatibilní verze
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo
10 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10 min
Gazpacho de melón
15 Min
Salmorejo de fresas
30 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h