Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
nebo crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 884 kJ / 213 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Asparagus cream soup
30 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Onion Soup
1 godz.