Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (volitelně)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30 min
Yam Rice
45 min
Long Bean Rice
1h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Shallot Oil
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h