Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (volitelně)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chai Buey
1h 45 min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Shallot Oil
25 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.