Zařízení & příslušenství
Korean Ginseng Chicken
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
5 portions
Suroviny
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (volitelně)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
105 g
Kalorie
4523 kJ /
1081 kcal
Tuk
50 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Chicken Dinners
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Hakka Yam Abacus
20min.
Homemade Soy Milk
35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Mapo tofu
15min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Pork Belly In Shrimp Paste
55min.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min.