Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pepinillos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahorias en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha fresca en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de guisantes congelados
- 100 g de chucrut en conserva (volitelně)
- 50 g de cebolletas rectas tiernas en rodajas finas
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y algo más para decorar
- 60 g de aceite vegetal
- 20 g de vinagre de vino blanco (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1h 15min
Ensalada de verduras guisadas
20 min
Remolacha fermentada
72h
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35 min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10min
Ensalada de rabanitos y repollo
5min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30 min
Verduras escabechadas
12 Std. 30 Min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Ensalada de lombarda y pera
10min
Papillote de pencas de acelga
30 min