Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pepinillos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahorias en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha fresca en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de guisantes congelados
- 100 g de chucrut en conserva (volitelně)
- 50 g de cebolletas rectas tiernas en rodajas finas
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y algo más para decorar
- 60 g de aceite vegetal
- 20 g de vinagre de vino blanco (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de patata y verduras con pollo
1 Std. 15 Min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Verduras escabechadas
12h 30 min
Arroz con hinojo y col
30 Min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15 Min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30 Min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 Min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1 Std. 15 Min